Ett rör sprang läck

Ett rör sprang läck på min bilverkstad och det forsade ut stora mängder vatten på golvet. Jag var tvingad till att få hjälp på momangen för det går inte att laga och serva bilar med allt vatten som rann ut. Jag ringde upp en rörmokare som jag kände sedan innan då jag fått hjälp hemma i villan, och han kom och hjälpte mig redan inom en timma, och företaget som jag är så nöjd med och som arbetar med det mesta inom VVS här i Ängelholm heter Janssons VVS Teknik i Hbg AB. 

Det var en sagolik tur för mig att jag kunde få hjälp så med en gång, men läget var akut och det förstod dem när jag ringde. Hade jag inte fått hjälp hade jag fått stänga verkstaden och då hade jag förlorat kunder och förlorat pengar. Jag har en mindre firma och små marginaler så en eller ett par dagars nedstängning hade svidit i plånboken. Hur som helst så kom jag att tänka på hur viktigt det är att det här med VVS verkligen fungerar. Den dagen det slutar att fungera så upphör också ens hem eller verkstad eller vad det nu är för typ av fastighet att existera. Inte i ordets rätta bemärkelse, men tänk om det inte längre går att spola i kranar eller i toaletten och så vidare. Därför är det viktigt att man har en rörmokare som man kan vända sig till, och till er som befinner er här i Ängelholm och behöver hjälp inom VVS så finns alltid Janssons VVS Teknik i Hbg AB där tillhands för er alla som råkar i svårigheter som jag.